Premier League går ind i slutspurten og Manchester United tager imod Burnley i lørdagens opgør på Old Trafford. Vi har set nærmere på oddsene for Manchester United - Burnley samt specialspil for Rasmus Højlund.

Se odds for Rasmus Højlund hos Bet365

Manchester United har ikke vundet i deres seneste 4 Premier League-kampe og indtager en skuffende 7. plads. Men der er gode chancer for en sejr til Manchester United i dette opgør, hvor nedrykningstruede Burnley kommer på besøg.

Det er sjældent kedeligt at følge Manchester United, der spiller risikovilligt og kæmper for at finde den defensive stabilitet. Ten Hags mandskab har indkasseret 13 mål i deres seneste 5 kampe..

Kan Rasmus Højlund slå til mod Burnley?

Bookmakerne har Manchester United som storfavoritter i dette opgør, og Rasmus Højlund kom på måltavlen i 4-2 sejren over Sheffield i midtugens opgør. Får vi flere mål fra den unge danske angriber. Der er kickoff lørdag den 27. april kl. 16.00.

Se flere odds til Man. United - Burnley.

Rasmus Højlund

Foto: CRISTINA QUICLER / AFP

Rasmus Højlund odds - mod Burnley

Special Højeste odds Bookmaker
Rasmus Højlund scorer i kampen 2,43
Rasmus Højlund får kort i kampen 5,25
Rasmus Højlund scorer første mål i kampen 5,80
Rasmus Højlund scorer mindst 2 mål 7,00
Over 0,5 skud på mål 1,58
Under 0,5 skud på mål 2,16

Rasmus Højlund stats for Manchester United

  • Antal kampe i Premier League 2023/2024: 25 kampe
  • Antal kampe i startopstilling: 22 kampe
  • Antal mål: 8 mål

Masser af rosende ord til Rasmus Højlund

Mål ændrer alt og der er kommet stor begejstring for Rasmus Højlund hos den krævende britiske sportspresse. De mener nu, at Manchester United har fået en striker, der kan konkurrere med Erling Haaland, der har slået scoringsrekorder for rivalerne Manchester City.

"- Højlund looked like a Haaland in the making - that power, that strength and aggression in his running. I've always like that about a Manchester United centre-forward," siger Gary Neville til Sky Sports.

Højlund blev helten i FA Cup-semifinalen mod Coventry, da han scorede det sidste mål i straffesparkskonkurrencen. 

Manchester United skal møde byrivalerne Manchester City i FA Cup-finalen den 25. maj på Wembley. 

- Når man kigger på Rasmus Højlund selv, er det klart, at der selvfølgelig skulle en tilvænningsperiode til i Premier League. Det er et andet tempo end i Italien. Nu har Rasmus Højlund vænnet sig til tempoet i England, og det kan man se.

  • Fodboldekspert Morten Bruun

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange mål har Rasmus Højlund scoret for Manchester United?

Rasmus Højlund har i alt scoret 14 mål for Manchester United i 2023/2024 sæsonen. Heraf er 5 mål scoret i Champions League-turneringen, mens Højlund scorede sit første mål i Premier League i 18. spillerunde i 3-2 sejren over Aston Villa (26. december).